Toude.fi

Ladataan…

Rekisteröidy
Ale!

GameSir T4 Pro Peliohjain

42,00 59,00 

T4 ProT4 Pro ja kotelo
EspanjaKiina
Poista
Tuotetunnus (SKU): 4001076841625

Kuvaus

Six-Axis Gyroscope tukee erittäin paljon Nintendo Switch -pelejä

GameSir T4 Pro on varustettu kuusiakselisella gyroskoopilla, joka tukee somatosensorista ohjausta, joka tallentaa herkästi pelaajan liikkeet ja heijastaa ne tarkasti peliin. Esimerkiksi Switch-pelissä ”Legend of Zelda: Breath of the Wild” pelaaja voi ohjata hahmoa laukaisemaan nuolia somatosensoristen toimien avulla hyökätäkseen vihollista vastaan. Tarkempi toiminta tarkoittaa, että vastustaja on helpompi voittaa.

Tukee useita alustoja: Nintendo Switch / Android / iOS / PC

GameSir T4 Pro on ennennäkemätön peliohjain, joka tukee lähes kaikkia pelialustoja, mukaan lukien Nintendo Switch, Android, iOS, macOS ja Windows PC. Vastaa monien pelaajien tarpeisiin useilla alustoilla.

Syvä tuki Apple Arcade- ja MFi-peleille

Applen iOS 13:ssa tuomien suorituskykyparannusten lisäksi pelitilauspalveluita on enemmän, Apple Arcade on yksi niistä. Ja GameSir ei koskaan jää jälkeen, pelaajat voivat nyt käyttää GameSir T4 Prota Apple Arcade -pelien pelaamiseen. GameSir T4 Pro tukee sitä myös niin kauan kuin se on MFi-sertifioitu peli.

Ohjelmoitavat painikkeet

Luo oma yksilöllinen kokoonpanosi ja valloita muut pelaajat! GameSir T4 Pro tukee käyttäjien mukauttamista neljään takaosan painikkeeseen yksinkertaisilla asetuksilla.

Värikäs LED-taustavalo: Upea ulkonäkö jopa pimeässä

Et ehkä koskaan kuvitellut sateenkaaren ilmestyvän yöllä, mutta kun käynnistät GameSir T4 Pron, näet sateenkaaren hehkuvan läpikuultavasta rungosta. Lisäksi voit säätää taustavalon kirkkautta tietyillä näppäinyhdistelmillä.

Epäsymmetriset ja tärisevät moottorit

GameSir T4 Prossa on kaksi epäsymmetristä tärinämoottoria, jotka voivat parantaa pelin uppoamista ja tarjota reaaliaikaisen ja realistisen pelikokemuksen. Toisin sanoen, kun pelaaja ampuu, osuu maaliin tai osuu peliin, sen epäsymmetrinen muotoilu voi tarjota vastaavaa reaaliaikaista palautetta näiden eri peliskenaarioiden perusteella.

Lineaarinen laukaisupainike tarkempaan ohjaukseen

Toisin kuin tavalliset painikkeet, GameSir T4 Pron lineaariset olkapääpainikkeet voivat tarjota useita suorituskykyä. Lineaariset painikkeet ovat kuin auton kaasuvipu. Mitä raskaammin astut, sitä nopeampi auto. Toisin sanoen pelissä voit ohjata tarkasti pelihahmojen liikkumisnopeutta, hyökkäysnopeutta ja hyökkäysintensiteettiä.

Lisätiedot

Valmistaja

GameSir

Sertifiointi

CE / FCC / RoHS

Valmistusmaa

Kiina

Malli

T4 Pro

Liitentä

Bluetooth

Langattomuus teknologia

Bluetooth / 2.4GHz Wireless

Tuetut alustat

Nintendo Switch / Android / iOS / PC

Akku

Sisäänrakennettu 600mAh Lithium-akku

Yhteys

Type-C

Värinä

Sisäänrakennettu

Kuusiakselinen gyroskooppi

Kyllä

Paino

400g

Lisäominaisuudet

Pidike älypuhelimille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GameSir T4 Pro Peliohjain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *