Toude.fi

Ladataan…

Toude.fi

Rekisteröidy
section-icon

Blogit

Lue ja kommentoi blogeja!

Fiilistelyä - Videot - Yleinen - 30.8.2023

Toudefi – Metsä (Suutarilankoski Riuttaskorpi)

2

Toude

@toude

Lähdin extemporee Suutarilankoskelle Riuttaskorpeen, tarkoituksena harjoitella uuden kamerakaluston käyttöä. Ikäväkseni retkellä dronen akusto halkesi ja miltein putosi koskeen, sain juuri ja juuri 1% virralla ajettua sporttimodella ilman sensoreita dronen takaisin, seuraavaksi ostoslistalla siis uusia akkuja.

Reissu meni hyvin, mutta kuvattavaa ei paljoa ollut. Pysyin tunnin paikoillani odottaen lintuja, mutta yhden yhtäkään ei näkynyt, paitsi kun oltiin Onnin (Koirani) kanssa saavuttu takaisin autolle ja kamerat pakattuna tiiviisti kamerareppuun, sithän lintuja alkoi olemaan kaikkialla, päätin ottaa kameran jälleen esiin ja linnut katosivat, niinpä päädyin vain heittämään kamat autoon ja lähtemään ajelemaan kotia kohti.

Seuraavalla reissulla pyrin kuvaamaan luontoa yksityiskohtaisemmin, sekä tuomaan mukaan myös omaa ääntäni. Moni ystävä on toivonut videoita, jossa esittelisin ympäristöä, kertoisin luonnosta, sekä valaisisin filosofian sekä hengellistieteellisen näkemykseni kautta ylipäätään ihmisen olemassaoloa suhteutettuna koko mailmankaikkeuteen ja luonto on mielestäni paras paikka saavuttaa neutraali ja rauhallinen paikka tälläistä varten.

Tätä tulevaa ohjelmasarjaa varten on tulossa myös haastatteluja, sekä uusia biisejä jokaiseen jaksoon. Pysy siis kuulolla ja laita kanavani seurantaan!
Musiikkiani löytyy muunmuassa spotifysta:: https://open.spotify.com/artist/6m1XMdXDHSoNGg3JsehDgh?si=jQVOXWe_R0eXceyZNR_ATQ&nd=1

Hyväksytkö sivustolta saapuvat ilmoitukset? Hyväksyn En hyväksy