Tänään oli mahdollisesti viimeinen pakkaspäivä (-24) kun illasta alkaakin sitten leudommat kelit ja ajattelin, että nyt jos joskus se on napattava kamerarinkka ja suunnistettava metälle kuvaamaan auringonlaskua.

Noh, enpä mä auringonlaskua kuvannut vaan auringonlaskussa macrolinssillä jäisiä puita, ne jotenkin näytti niin hienoilta, vaikka maisematin olivat upeat, niin nämä kuvat ajattelin julkaista kuitenkin.

Matkahan ei ollut helppo, sillä päätin mennä paikkaan johonka todennäköisesti ei pääse autolla, eikä päässytkään tai rehellisyyden nimissä sanoisin, että olisin päässyt sinne, mutta pois pääsy olisikin ollut toinen juttu ja päädyin sitten metsätienvarrella eräälle levikkeelle ja siitä suuntasin eläintenjälkiä suoraa metsän ytimeen.

Reissun ydin tarkoitus oli kaksiosainen, eli etsiä keväälle hyvä spotti eläintenkuvaamiseen, sekä kuvata maisemia. Spotin löysinkin ja tuumailin siinä hetken koirani kanssa, että ens keväänä tuohon laitetaan kuvausteltta, tuossa tehdään eväitä ja tuossa on yöpymiseen teltalle paikka, enkä nyt millään malttaisi odottaa kevääseen.

Ens viikolla jonakin päivänä lähden vielä pidemmälle, sillä kartan mukaan ihan lähellä on lampi ja jos se lammen ympärys on yhtä upea kuin tämä seutu, niin taisinpa löytää paikan, jossa tulen viihtymään tulevan kevään kokonaiset viikonloput kameroiden ja eväideni sekä tietty koirani kanssa 😀

Lisää blogeja: www.toude.fi