Toude.fi

Ladataan…

Toude.fi

Rekisteröidy

Pohdintoja - 2.9.2023

Aurat ja Urantia-kirja

Urantia-kirjassa ei varsinaisesti käytetä termiä ”Aura”, mutta siinä puhutaan paljon ihmisen ja muiden olentojen energioista, on siis selvennettävä sellainen seikka, että me olemme sekä fyysinenkeho että myös energiakeho. Koska energiaa voi taittaa eritavalla kuten auringonvaloakin, niin voidaan yksinkertaistaa ihmisen tietoisuus / sielu siten, että se on energiaa ja tuottaa varmasti erilaisia värejä eli auroja.

Kaikki on värähtelyä sekä energiaa, itse asiassa värähtelykin on energiaa ja eri värähtelyt voivat näkyä eri värisinä. Auringosta lähtevää valoenergiaa voidaan havaita eri värisinä esimerkiksi sateenkaarissa tai revontulissa, kyse onkin siitä kuinka tuota asiaa tutkitaan ja mihinkä se osuu yms.

Tässä esimerkiksi taajuuksia, sekä Aallonpituuksia väreille

  • violetti ~ 380–430 nm ~ 790–700 THz
  • sininen ~ 430–500 nm ~ 700–600 THz
  • syaani ~ 500–520 nm ~ 600–580 THz
  • vihreä ~ 520–565 nm ~ 580–530 THz
  • keltainen ~ 565–590 nm ~ 530–510 THz
  • oranssi ~ 590–625 nm ~ 510–480 THz
  • punainen ~ 625–740 nm ~ 480–405 THz

Ps. Tieteenkuvalehdessä oli artikkelia siitä, että värit ja niiden taajuudet voisi olla jonkin painoisia, mutta toistaiseksi niitä ei käytännössä voi mitata, siis painonsa puolesta koska koitappa nyt ottaa valoa kiinni mitattavaksi vaa’alle 😀

Muistutan tässä kohtaa, että tämä on vain omaa teoriaani ja nopeasti kirjoitettua, sekä pohdittua materiaalia. Halusin kuitenkin tuoda tämän asian julkisesti esille, sillä moni kyselee onko Urantia-kirjassa mainintaa auroista ja siihen vastaankin että ei, mutta viittauksia kyllä, nimittäin energioista puhutaan. Eihän kirjassa ole mainintaa ”Musta-aukko”, mutta on maininta esimerkiksi ohikulkevasta jättiläisestä tai ohikulkevasta pimeästä saarekkeesta ja koko tekstin kun lukee, huomataan että itse asiassa se täsmää nykytieteen kanssa lähes täydellisesti ja vieläpä vakuuttavimpaan teoriaan mustista-aukoista.

Koska sielu on energiaa ja se on tietoinen, on mahdollista että se ilmentää eri olomuotoja siinä missä esimerkiksi meidän fyysiset kasvot: Viha, empatia, rakkaus, väsymys, riemu, ilo… Miksipä siis energiakeho ei voisi ilmentää tiettyjä värien spektrejä? Vielä kun soppaan heitetään ajatusmalli siitä, että kaikki on värähtelyä, materiaali ja oikeastaan sinä olet molekyylejä ja täsmentävemmin atomeita jonka ympärillä on elektroneja, noh tästä syvemmälle tuskin tarvitsee kaivaa. Mailmankaikkeus koostuu atomeista ja värähtelyistä, itse uskoisin että ilman tuota värähtelyä kaikki vain noh, katoaisi pois.

Otetaan vielä sekin seikka tälle ajatuksien työpöydälle pohdittavaksi, että ihmiskehohan toimii hyvinpitkälti sähköllä, niin aivot kuin lihaksetkin… Ihmiskehohan on eräänlainen sähköä tuottava generaattori josta aikoinaan Matrix elokuvatkin kertoivat jossa tekoäly oli luonut kokonaisen mailman ja virtapankkeina ihmiskehot toimi tuottaen ”virtuaalisen mailman” ihmisille, jotta tekoälyn luomassa robottimaailmassa oli virtaa toimia, kun muut energianlähteet oli jo käytetty loppuun. Tavallaan tämä on ihan tottakin, mutta ei toki niin kuten elokuva kertoi vaan siten, että me olemme korkeimman olennon mielessä tapahtuvassa maailmassa ja se maailma on ihan todellinen, eli tämä maailma on ihan todellinen maailma koska muuta maailmaa ei meillä tällä hetkellä ole ja tämä tässä on meidän tämän henkinen elämä. Palataan kuitenkin siihen seikkaan, että ihminen toimii sähköllä, niin miksipä se sähköenergia ei voisi sisältää erilaisia tasoja joista sitten päästäisiin taas niihin auroihin.

Koska aiheena on hengellistieteellinen materiaali, en mainitse tutkijoiden nimiä, ettei heitä liitetä mihinkään hassuihin salaliittoteorioihin, niin mainitsen että eräs hyvin tunnettu Astronomian professori sanoikin kirjassaan, että jos johonkin ihminen haluaisi sijoittaa jumalan, niin atomeihin. Nimittäin atomeja jokin vetää puoleensa, vielä ei oikein tiedetä mikä, mutta jokin energia kuitenkin niitä kutsuu ja vielä randomimpaa voisi olla Neutriinot kuin esimerkiksi pimeä energia ja pimeä aine, mutta näistä saisi jo kokonaan uuden artikkelin, että jätetään ne tällä kertaa pois.

Tässä sekavaa tiedettä ja haettua teorian kaltaista ajatusmallia siitä, että ehkä auroilla on jokin yhteys näihin asioihin. Nimittäin, onhan jonkinlaisia viitteitäkin siihen, että jokin näkyvä olomuoto on hengellä, otetaanpa siis viittaus itse kirjan teksteihin.

42:12.10 (483.10) Jopa henkiolennoilla on muoto, ja nämä henkimuodot (hahmot) ovat todellisia. Jopa korkeimmantyyppisillä henkipersoonallisuuksilla on hahmo — persoonallisuuden hahmo, joka on joka suhteessa Urantian kuolevaisten ruumiiseen verrattava. Lähes kaikilla seitsemässä superuniversumissa kohdattavilla olennoilla on muoto. Mutta tästä yleissäännöstä on muutama poikkeus: Ajatuksensuuntaajilla ei näytä olevan hahmoa, ennen kuin ne ovat fuusioituneet kuolevaiskumppaninsa eloon jäävän sielun kanssa. Yksinäiset Sanansaattajat, Inspiroidut Kolminaisuushenget, Äärettömän Hengen Henkilökohtaiset Avustajat, Gravitaatiosanansaattajat, Transsendentaaliset Kirjurit ja eräät muut ovat niin ikään vailla havaittavaa muotoa. Mutta nämä ovat tyypiltään harvalukuisia poikkeuksia; suurella enemmistöllä on eittämätön persoonallisuuden muoto, hahmo, joka on kunkin yksilön osalta omapiirteinen ja joka on tunnistettavissa ja erotettavissa vain kyseiselle persoonalle kuuluvaksi.

42:12.12 (483.12) Aineellisessa maailmassa te ajattelette, että ruumiilla on henki, mutta me katsomme, että hengellä on ruumis. Ainetta olevat silmät ovat tosiaankin hengestä syntyneen sielun ikkunat. Henki on arkkitehti, mieli on rakentaja, ruumis on aineellinen rakennus.

En ole ehtinyt aihepiiriä älyttömästi tutkimaan, mutta tässä nyt jotain osviittaa mahdolliseen auramateriaaliin mitä Urantia-kirja sisältäisi, toki aijon tutkia jatkossakin kiinnittää asiaan huomiota, eli tätä artikkelia voin tulla vielä myöhemmin muokkaamaan.

Mikäli sinulla on ideoita ja ajatuksia tähän liittyen, niin heitä ihmeessä kommenttia!

Vastaukseni olisi: Termiä ”Aura” ei ole, mutta viitteitä kuitenkin löytynee.

Auran väri indigo tai sininen

Sininen aura kuuluu yleensä luovalle henkilölle. Usein siniset tai ingigot ovat henkisiä ihmisiä, joita kiinnostavat uskonnolliset tai maailmankatsomukselliset asiat. Toisaalta sininen voi joskus myös vihjata masennuksesta, etenkin jos se taittuu tummempaan sävyyn.

Selvännäkijöillä ja hengellisillä johtajilla voi olla siniset aurat. Lisäksi sininen viestii tyyneydestä ja avoimuudesta.

Auran väri turkoosi

Turkoosin tai haalean taivaansinisen auran kantajat ovat rehellisiä ihmisiä. He ovat hyviä ilmaisemaan itseään, ja lisäksi he ovat usein rauhallisen itsevarmoja. Erityisesti taivaan sininen kielii mielen selkeydestä ja kyvystä nähdä asiat sellaisina, kuin ne ovat. Monilla lääkäreillä on turkoosi aura.

Auran väri punainen

Räiskyvän punainen aura kuuluu intohimoiselle tyypille. Se kertoo myös terveydestä, elinvoimasta ja impulsiivisuudesta. Toisaalta punainen on myös vihan väri, joten yllättäen leimahtava punainen henkilön aurassa viestii yleensä raivosta tai äkillisestä suuttumuksesta.

Viininpunainen kertoo intohimon liekin syttymisestä. Lisäksi se ilmaisee, että sen kantajalla on jalat maassa. Viininpunaiset tyypit ovat usein myös selviytyjiä, jotka kykenevät suoriutumaan elämän haasteista itsenäisesti.

Ruusunpunaisessa aurassa puolestaan on jotakin hyvin sensuellia – se kertoo kiintymyksestä ja seksuaalisuudesta. Kirkkaan punaisen auran kantaja saattaa myös olla melko kilpailuhenkinen.

Auran väri keltainen

Keltainen aura viittaa älykkyyteen ja optimistisuuteen. Se on myös ilon ja innostumisen väri. Hohtavan keltainen aura kertoo kantajansa henkisestä heräämisestä.

Keltaisen auran kantajat ovat usein myös oppilaita – liittyipä se sitten henkiseen matkaan tai opiskeluun fyysisessä todellisuudessa. Mikäli tällaiseen keltaiseen auraan tulee tummia sävyjä, sinua kehotetaan lepäämään. Olet ehkä hetkellisestä kadottanut oppimisen ilon.

Auran väri oranssi

Oranssi on hedelmällisyyden väri, joka keltaisen tavoin kuuluu usein älykkäille ihmisille. Oranssiin väriin liittyy myös hyvä terveys sekä itsevarmuus.

Punertavan oranssin auran kantajat ovat usein voimakkaita henkilöitä, jotka tuntevat itsensä hyvin. Keltaiseen vivahtava oranssi aura puolestaan kertoo tieteellisestä ja älyllisestä henkilöstä, joka nauttii haastavista älypähkinöistä.

Kultainen aura

Auran kultainen väri kertoo siitä, että pidät itsestäsi hyvää huolta monella tasolla. Kultainen on myös suojelun väri, jonka avulla voi torjua muualta tulevia, negatiivisia vaikutteita. Kultaista kartiota käytetään joskus reikissä ja maadoittumisharjoituksissa suojaamaan energiakenttäsi ulkoisilta voimilta.

Hopeinen aura

Hopeinen aura viittaa runsauteen ja vaurauteen. Tämä vauraus voi esiintyä materiana tai liittyä henkisiin kykyihin.

Auran väri violetti

Violetti aura viittaa henkisyyteen ja syvään ymmärrykseen. Se voi myös vihjata näkijän kyvyistä ja pitkälle kehittyneestä intuitiosta. Uskonnolliset ja okkultistiset johtajat kantavat toisinaan violetteja auroja.

Violetti aura liittyy myös äärimmäisen latautuneeseen luovuuteen ja visionäärin taitoihin. Tällaisen auran kantajat suuntautuvat tulevaisuuteen ja pystyvät kehittämään yhteiskuntaamme eteenpäin.

Auran väri valkoinen – tai sateenkaariaura

Aidosti puhtaanvalkoinen aura on hyvin harvinainen. Se ilmentää kantajansa korkeaa henkistä tasoa ja kenties parantajan kykyjä. Valkoinen aura myös imee itseensä helposti vaikutteita muualta, minkä vuoksi sen haltijan on usein päästävä omiin oloihinsa, tyhjentämään auransa ulkoisista vaikutteista ja “liasta.” Empaateilla on usein valkoinen aura.

Sateenkaariauraksi sanotaan puolestaan sellaista auraa, josta tuntuu purskahtelevan kaikkia spektrin värejä. Se on niin ikään valkoinen, hyvin voimakas aura, joka sykkii valoa. Parantajilla on usein tällainen aura, ja joskus sateenkaariauroissa todella näkyy kaikkia sateenkaaren värejä. Ne loistavat erityisesti kantajansa pään ympärillä sekä käsissä. Haalea sateenkaariaura saattaa ympäröidä sellaista henkilöä, jonka parantajan kyvyt ovat vasta heräämässä.

Auran väri vaaleanpunainen

Pinkki aura kielii rakastavasta ja sensuellista henkilöstä. Monilla taiteilijoilla on vaaleanpunainen aura, ja lisäksi juuri ihastuneiden tai rakastuneiden ihmisten auroissa voi olla vaaleanpunaisia häivähdyksiä.

Tummanpinkki eli fuksianvärinen aura puolestaan kertoo epäluotettavuudesta. Se symboloi petosta ja/tai epäkypsää ihmistä.

Auran väri vihreä

Vihreä aura kuuluu usein luonnonläheiselle tyypille, joka auttaa mielellään muita. Hän saattaa tehdä hyväntekeväisyyttä tai esimerkiksi työskennellä eläinten parissa. Toisaalta tumman tai likaisen vihreä aura kertoo myös äärimmäisestä kateudesta ja kyvyttömyydestä ottaa vastuuta.

Vaalean vihreä aura merkitsee viattomuutta ja rakkautta. Se on myös joskus parantajien auran väri.

Auran väri harmaa

Harmaa aura kielii usein energiatukoksista. Sen kantaja ei ehkä luota muihin ihmisiin. Lue lisää energiablokkien purkamisesta tästä artikkelista.

Auran väri musta

Näetkö mustan auran? Sillä voi olla monia merkityksiä – eikä se siis suinkaan aina tarkoita kuolemaa tai sairautta, kuten joskus on ajateltu. Mustan auran kantajalla saattaa olla jotakin salattavaa tai hän saattaa olla masentunut. Musta aura kätkeekin usein sisäänsä henkistä tasapainottomuutta ja kipeitä menneisyyden solmuja. Jos yllättäen näet jollakin läheiselläsi mustan auran, kysy mitä hänelle oikeasti kuuluu. Ja voisitko ehkä jotenkin auttaa?

Materiaali on sivustolta: https://valottarenlaulu.com/2020/02/07/aurojen-varit/ en tosin voinut kysyä lupaa materiaalin kopioimiselle, koska sivustolta en löytänyt yhteystietoja. Toivon että käytte tutkimassa sivustoa, se on vähintä mitä voin tarjota kopioidessa materiaalia toisen sivuilta, että ohjaan myös liikennettä sinne.

Ps. Urantia-kirjassa puhutaan suuntaajan sekä sielunenergiasta, näissä kirjoituksissa on mielestäni hyvinkin selkeitä viitteitä siihen, että se auran heijastus voisi hyvinkin olla nimenomaan suuntaajan valoenergiaa joka sitten on tietyllä tavalla havaittavissa. Kirjoitan aiheesta jossakin vaiheessa uuden blogin!

Hyväksytkö sivustolta saapuvat ilmoitukset? Hyväksyn En hyväksy